Reference

- OŠ Brinje Grosuplje,
- OŠ dr. Franja Žgeča Dornava,
- OŠ Brinje Grosuplje (učenci s poseb. potreb.),
- OŠ Dob,
- Vrtec Črnuče; enota Šentjakob,
- Vrtec Litija,
- Vrtec Mengeš,
- Center za sluh in govor Maribor,
- Biotehniški izobraževalni center Ljubljana,
- Fakulteta za informacijske študije,

- Društvo logopedov Slovenije,
- Društvo za mladinsko dejavnost Mravljišče,
- Društvo invalidov Ljubljana Bežigrad,
- Društvo Sonček; Zasavsko društvo za cerebralno paralizo,
- Društvo za razvoj podeželja LAZ,
- Planinsko društvo Blagovica,
- Kulturno umetniško društvo Petkovškovo nabrežje,
- Športno društvo Hannah,
- Športno društvo Loka pri Mengšu,
- Športno turistično društvo Sv. Vid,
- Turistično društvo Semič,
- PGD Topole,
- PGD Planina - Čeplez,
- PGD Dolnji Logatec.

Mnenja cenjenih strank

Na novoletni prireditvi je na naši OŠ gostoval čarodej Mare Čare. Otroci so se zelo zabavali in dogodek jim je ostal še dolgo v spominu. Ta dogodek je bil odlično darilo učencem ob zaključku leta, tudi zaposleni šole so se ob nastopu odlično zabavali. Prav gotovo lahko čarodeja Mareta Čareta z veseljem priporočam, da ga povabite ob posebnih priložnostih na vašo šolo. 

Suzana K.

Kot vsako leto nam je bila tudi tokrat organizacija otroške zabave izziv. Letos nam je priskočil na pomoč čarodej Mare Čare. Vsi smo bili več kot navdušeni, tako otroci kot odrasli. Otroci so z velikim zanimanjem opazovali vsako čarovnijo, starejši so želeli ugotoviti, kako je izvedel kakšno čarovnijo, mlajši pa so bili preprosto očarani. Zelo všeč jim je bilo, ker so pomagali čarati in so bili aktivni. Še nekaj dni je tekla beseda o čarodeju … kako je to naredil in le kako je pričaral zajčka. Hvala za zabavno popestritev rojstnega dne!

Sandra R.

Šopek rožic iz balonov pri košari, v zibki sonček sreče, ob njem pa velika steklenička iz balonov, ki jo bo rabil, da postane velik korenjak. Vse to nam je pripravil Mare Čare. Take dobrodošlice niso vsakodnevne in so spomin za vse življenje. Presrečna mamica in očka sta se zelo razveselila. Mare Čare uživaj v svojem delu in nas razveseljuj s svojimi umetninami - super so.

Joži U.

Mare Čare je imel svojo čarovniško predstavo na 70. letnci moje mame. S svojimi spretnimi in hitrimi prsti je pričaral pravo magično vzdušje ter očaral staro in mlado. Otroci so bili navdušeni nad izdelki iz balonov (rožice, psički....) in nad triki s kartami!

Malči L.

Galerija referenc

...domov!