Svet balonov

Odrasli imamo zelo radi balone, otroci pa jih obožujejo! 
Kadar balone spremenim v figurice, v oblike raznih živalic, rožic, mečev ali kaj podobnega, se otroku zalesketajo oči. Ko mu ga nato poklonim, se na njegovem obrazu nariše neprecenljiv nasmeh. Še odrasli si lahko priznamo, da se v nas prebudi otrok, ko mimo nas leti balon in ga želimo odbiti naprej. Tako si seveda podajamo srečo in zadovoljstvo. Če želite razveseliti ali raznežiti nežnejši spol, ji lahko naredim cvet iz balona.

Zabava z baloni je vedno dogodivščina, zato lahko s svojimi izkušnjami in idejami vašo zabavo še bolj popestrim. Razlogov za zabavo je neomejeno, zato lahko pridem kamorkoli - na rojstnodnevna praznovanja, piknike, tabore, sejme, prireditve, v trgovine ... se vidimo pri vas!

Cena ene ure animacije z baloni je 90 € + prevoz
Vsaka nadaljnja ura je 70 €
(Cena prevoza je od 10 – 60 €; Primer: Ljubljana in okolica: 10 €;  Koper ali Maribor 35 €).

Želite, da gostje rečejo: "O noro, kako je lepo," ko stopijo v vaš prostor? Večkrat slišimo, da je prvi vtis najpomembnejši, tudi kar se tiče okolice, ki nas obdaja.
Baloni dajo prostoru dodano vrednost, saj ga poživijo,
ga naredijo bolj elegantnega, navihanega ali zabavnega.

Zaradi velike izbire balonov, ki so različnih oblik, z različnimi motivi, lahko balone praktično uporabimo pri vseh stilih, od vintage (starinskega) pa vse do modernega stila ter ga tako obarvamo dogodku primerno.

 
Razlogov za izbiro mojega programa z baloni je kar nekaj:

 - vsaki dekoraciji se posebaj posvetim in jo želim
izpopolniti do perfektnosti,

- z baloni se ukvarjam že vrsto let in redno hodim na
izobraževanja, da se naučim novosti,

- baloni so prava izbira, saj sami po sebi izražajo radost
in veselje ter prinašajo smeh na obraz,

- gostje se lahko zabavajo z baloni in tako je poskrbljeno
še za dodano animacijo,

- na zabavah so lahko baloni tudi del programa; manjši baloni v večjih, ki ob poku poletijo, oziroma viseča mreža z baloni, ki se ob vrhuncu dogodka odpre in na občinstvo padejo baloni  ter pričarajo posebno vzdušje.


Cene dekoracije z baloni so med seboj zelo različne, saj ima vsaka stranka drugačne želje, zato vas prosim, da mi posredujete želje in z veseljem vam pripravim ponudbo.

Galerija
Na vrh...