Svet čarovnije

Se še spomnite zabav iz otroških dni? Če se jih, se je takrat zagotovo zgodilo nekaj posebnega, o čemer ste še dolgo govorili. Sam se še vedno spomnim dne, ko nas je obiskal čarodej. In če vaše otroke obišče čarodej, si ga bodo zagotovo vtisnili v spomin za vse večne čase.  Z otroki se zabavamo na rojstnodnevnih zabavah, v vrtcih, šolah, porokah, piknikih, taborih ...

Za privatne zabave lahko izbirate med:

1) Čarodejsko predstavo za rojstni dan 

Program poteka eno uro. V njem je vključenih 40 minut čaranja + 20 minut izdelovanja figur iz modelirnih balonov (po potrebi
podaljšam). Animacija je sestavljen tako, da so v predstavo vključeni otroci s katerimi skupaj čaramo, zato je zabava še bolj zanimiva. Na koncu pričaramo puhasto zajčico Neli, ki jo lahko otroci tudi pobožajo. Otroci jo prav zares obožujejo! Pri čarodejski predstavi za rojstni dan, slavljenec od čarodeja prejme tudi majhno presenečenje (helijev balon, z številko rojstnega dne).

Cena programa je 130 € + prevoz.
(Cena prevoza je od 10 – 60 €; Primer: Ljubljana in okolica: 10 €;  Koper ali Maribor 35 €).

 
2) Čarodejska predstava za vse:

Program je na voljo za vrtce, šole, podjetja, gostišča, prireditve, ter ostale večje ustanove. Poteka od 30 do 40 minut in je lahko tematsko obarvan. Na predstavi skupaj z otroci čaramo, zato je za otroke to še večje doživetje.

Cena programa znaša od 200 do 300 € (odvisno od
predstave) + prevoz.
(Cena prevoza je od 10 – 60 €; Primer: Ljubljana in okolica: 10 €;  Koper ali Maribor 35 €).

Od vsakdanjega napornega delovnika potrebujemo počitek, prav tako tudi zabavo. Zakaj pa ne bi bila zabava malo drugačna in bi za spremembo k vam prišel čarodej? Tudi to se lahko zgodi! Pomagam vam pozabiti na vsakdanje tegobe in vas popeljem v čarobni svet. Popestrim vam lahko marsikateri dogodek, pa naj bo to pri vas doma ali kjerkoli drugje. Lahko me pripeljete tudi kot darilo za animacijo vaše druščine.

Za vas imam pripravljena dva programa:

1) Čarovnija od blizu, ki je namenjen za skupine do 12 ljudi 

Program traja 40 minut. Po navadi se zabavamo za skupno mizo, kjer uporabljam karte, kovance, ter ostale manjše pripomočke.

Cena programa je 90 € + prevoz.
(Cena prevoza je od 10 – 60 €; Primer: Ljubljana in okolica: 10 €;  Koper ali Maribor 35 €).

2) Čarovnija na zabavi, ki je namenjen za večje zaključene družbe. 

Pri programu se lahko zabava cela množica ljudi. Program poteka od 20 - 30 minut (odvisno od poteka samega dogodka) in je odlična popestritev na rojstnodnevnih zabavah (40 let, 50 let, 60 let ... ), srečanjih, zabavah ob zaključku koledarskega leta ...

Cena programa je 150 € + prevoz.
(Cena prevoza je od 10 – 60 €; Primer: Ljubljana in okolica: 10 €;  Koper ali Maribor 35 €).






Zadovoljni zaposleni in zadovoljni kupci so ključ do uspeha.

V podjetjih velikokrat organiziramo razne dogodke, kot so kongresi, službene zabave, praznovanja obletnic in podobna druženja. Za prijetno vzdušje na dogodku je pomembna dobra animacija in za njo poskrbim jaz.

Dogodki so med seboj zelo različni, prav tako trajanje in potek samega programa. Predlagam, da me za vaš dogodek enostavno kontaktirate in se dogovorimo o sami predstavi. Na vašo željo, lahko z vašim sodelovanjem v predstavo vključim prepoznavne lastnosti vašega podjetja in izdelam trike prepoznavne z vašim podjetjem.

Seveda ne smemo pozabiti na naše najmlajše, saj so tudi oni veliki ljubitelji magije. Da se bodo zabavali imam za njih pripravljen program, v katerem skupaj čaramo. Program je lahko tematsko obarvan in poteka od 30 do 40 minut, odvisno od posameznega dogodka.

Cena predstave znaša od 200 do 300 € (odvisno od programa) + prevoz.(Cena prevoza je od 10 – 60 €; Primer: Ljubljana in okolica: 10 €;  Koper ali Maribor 35 €).

Galerija
Na vrh...